Hout- en schrijnwerken

Kwaliteit aan betaalbare prijzen. Dat is waar onze hout- en schrijnwerken voor staan. U kan bij ons terecht voor zowel kleine als grote binnen- als buitenwerken.

Exterieur

Gevelbekleding

Met een gevelbekleding geven wij je woning net dat tikkeltje extra uitstraling. Samen bepalen we de juiste look & feel voor jouw woning.

Carports en bijgebouwen

Wij begeleiden je zowel bij het ontwerp als de plaatsing van je bijgebouw. Dit kan gaan van een eenvoudige berging of carport tot een luxues buitgegebouw.

Daktimmerwerken

Is uw dak aan vernieuwing toe ? Wil je hulp bij het plaatsen van velux- of gewone ramen ? Ook voor de afwerking van platte daken ben je bij ons aan het juiste adres.

Interieur

Gyproc

Een perfect afgewerkte woning vergt ook vakmanschap. Hier helpen we je graag bij om zowel jouw wanden als plafonds tot in de kleinste details uit te werken.

Binnendeuren

Houten binnendeuren komen in alle vormen en maten. Wij werken voor jou de ideale op maat gemaakte deuren uit die perfect passen in jouw interieur.

Heeft u renovatieplannen ? Vertel ons wat u voor ogen hebt en wij zorgen ervoor dat uw gerenoveerde thuis volledig beantwoordt aan uw wensen.

contacteer ons

Recente realisaties

bekijk alle realisaties
Contacteer ons

info@vanack.be
0498 79 31 94

Van Acker bvba

Veldestraat 85
9850 Merendree (Deinze)