Wat wij voor u kunnen doen

 

Aanneming


Residentieel
Wij bouwen diverse volledig afgewerkte nieuwbouwwoningen in hedendaagse architectuur van modern tot klassiek,van cottage tot landelijk... Deze woningen zijn praktisch ingedeeld en gebouwd in duurzame materialen met oog voor afwerking.
Woonprojecten
Wij realiseren ook projecten in eigen beheer met verschillende mogelijkheden qua ruimte, budget, materiaalkeuze,… zonder te moeten inboeten aan kwaliteit.
Totaalaannemer
Wij bieden ook totaaloplossingen aan gedurende het volledige bouwproces, van het opstellen van de plannen tot het afgeven van de sleutel => 1 aanspreekpunt Bouwen doet U meestal maar één keer, daarom is het van uitermate belang om een betrouwbare partner onder de arm te nemen.
Renovatieplannen?
Vertel ons wat u voor ogen hebt en wij zorgen ervoor dat uw gerenoveerde thuis volledig beantwoordt aan uw wensen.
 
Bouwplannen? U staat centraal! Wij zijn adviseur en partner op maat.
Het is belangrijk gedurende het bouwproces dat de timing en resultaat niet in gevaar komt en dit binnen het voorziene budget. Door middel van onze jarenlange ervaring en expertise begeleiden wij van A-Z . Bouwen is niet enkel materiaalkeuze, architectuur, het vergt enorm veel tijd en papier met zich mee.
Stap voor stap proberen wij uw project zo overzichtelijk mogelijk te maken om samen met U tot hetzelfde resultaat te bereiken. Wilt u meer weten of samenwerken, dan maak ik persoonlijk stappenplan op zodoende u zorgeloos naar de woning van u dromen kunt toeleven.

Bouw
coördinatie


 

Vastgoed
met
advies


Wij geven advies in de ruimste zin van het woord ..
  • Aankoopbegeleiding
  • U hebt bouwplannen, en bestaande woning verkopen ? Wij bouwen en verkopen tegelijkertijd u woning aan een marktconforme prijs
  • Vastgoedbemiddeling bij verkoop residentieel vastgoed met erkend BIV nummer 508203
  • (her)ontwikkelen van pand of site
 

Wil u graag samenwerken ?

Bel ons op +32 498 79 31 94


Voor een afspraak of een bezoek Of vraag uw afspraak online aan.


Contacteer ons